Tuesday, February 8, 2011

~Mood kelaut~

Sejak balik cuti CNY arituh, mood nak bercerita di blog hilang ntah kemana.Kepala lak semenjak 2 menjak ni asyik sakit jer.Berdenyut-denyut.So, 2 hari nih ibu hanya berblogwalking jer ziarah blog kawan-kawan.Bukan xde cerita yang nak ditaip.Banyak yang terjadi sepanjang 6 hari bercuti tu tapi bila mood dah kelaut, apa pun xjadi.Huhuhu...nampaknya hanya jasad jer yang berada di dalam pejabat nih sedangkan fikiran dan hati asyik teringat kat rumah.Bosannya!Tadi sajer gatal g buat check up tekanan darah dan jantung.Result tekanan darah ibu -atas 82, bawah 60 (tekanan darah agak rendah kata diorg) dan degupan jantung 80 (agak laju) Huh..sakit ker ibu nih?ishh, xlah kot.Ibu sihat dan sentiasa mohon agar diberi kesihatan yang baik supaya ibu boleh jaga anak-anak ibu.

Apalah cerita agaknya anak-anak ibu yang terlantar demam kat rumah tu yer?Cepat sihat anak-anak ibu sayang...rumah tu sunyi tanpa barangan mainan yang berterabur, buku yang bersepah dan jerit tawa kamu berdua.Ibu rindu! (nanti ibu updated kisah kakak dan aisya yeh, auntie-auntie semua).Minta didoakan agar kakak dan aisya cepat sihat.

p/s:Enchek rajin, cepatlah datang lawan malas nih.huhuhuhu...

3 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

hehe..ibu bosan ek..aisya ngn aireen camner arinih? ok ke demamnya..nabila nmpk mcm ok tp pg tadi masa nk antar sek dia nanes..huhu

mrs_zura said...

semoga awek2 cun cpt sihat ye...acik doakan yg terbaik buat smua...mmmuaaahhhh!

Yana@Noni said...

moga anak2 dara Azma cepat sembuh yer..:-)