Monday, January 17, 2011

Muka boy ke saya nih ?? ;P hihihik..


Ahad- semalam kami ada jemputan kenduri kahwin (rumah paman & bibik - makcik babah) di Sg.Merab, Bangi.Biasalah, kenduri kahwin sedara mara...pastinya di situlah tempat pertemuan semua kaum keluarga.Malah ada juga yang sebelum ni xpernah kenal baru nak berkenalan.hahahaha - kes jarang balik kampunglah nih.Keluarga mertua dari Johor juga turut serta dan bermalam di rumah kami.Dengan 4 keluarga di bawah satu bumbung pastinya rumah kami yang selalunya 'sunyi' menjadi riuh rendah.Sungguh seronok sekali dapat berkumpul sekali sekala begini.Hari tersebut aisya ibu pakaikan t-shirt dan jeans sahaja (sebenarnya sebelum ke sana aisya dah pakai gaun tp sebab dia mengengsot atas lantai, gaun tersebut kotor dan ibu tukar aisya ke pakaian t-shirt dan jeans sahaja.Lebih selesa dia nak mengengsot).Kat sana adalah dekat 6 ke 7 orang tok/nenek/makcik/pakcik yang menegur aisya nih lelaki.Huh..muka tomei tu pun orang sangka baby boy ye dik?hahahaha..agaknya sebab pakaian kot @ sebab hari tu ibu xikat rambut dan letak hairban / riben comei2 kat kepala dia? (dah letak sebenarnya tp dia cabut buang...grrr, gigit budak ni karang) Aisya-aisya..muka lelaki rupanya anak ibu.Patutlah sebelum ni pun ada 2,3 orang doktor yang cakap dia baby boy.Rupanya anak ibu nih memang ada muka boy kot.

 

Beberapa keping pics ragam aisya yang suka main sorang-sorang nih.Tengoklah reaksinya..pandai bawak diri, langsung xmenyusahkan orang lain.Itulah dia Aisya - ada rupa boy ke ni auntie2 sumer?? ;P 


5 comments:

mrs_zura said...

mcm gurl je pun...xdela nmpk mcm boy..nak2 tang mata tu..aduh cantik sgt2..

Min said...

apa2 pun... comel la aisya ni...! tak sabaq cik min nak balik jumpa n kiss dia...!

Ummi Alisya said...

what ever pon, aisya tetap comel! senyuman dia tuh menusuk kalbu!!!

Sue said...

Salam kenal, terima kasih kerana sudi jenguk-jenguk sue..terhibur tgk telatah aisya..comell sangat..sue tak pernah ada baby girl. Adik shafiy pergi tanpa sakit apa-apa pun. Tgh malam dlm pukul 12.30 dia terbangun dan muntah sekali je..lepas tu dia terus x boleh tido..dlm kul 3.00 pagi sue baru perasan badan dia sejuk-sejuk dan bawak gi hospital. Dlm kul 4.00 pagi dia dah pergi mengadap Ilahi. Sue tak buat post mortem pun. Xpelah, whatever reason pun mmg dah sampai ajal dia..petang sebelum tu dia mmg xde sakit apa-apapun..mungkin dia dah tau agaknya dia akan pergi, petang ahad tu dia asyik gelak je satu hari tu bila main dengan abang-abang dia..dia suka sangat..tu yang rasa sedih sangat sebab dia pegi tiba-tiba jer tanpa apa-apa tanda pun..

MaMaNuRiN said...

eekekek org kata aisya mcm boy yer..hehehe tak kisah lah kan janji aisya sihat kan ibu? comel sgt diani, eee mama gigit nanti..