Wednesday, January 26, 2011

xdapat kertas,perut pun jadi!

Kejadian ni berlaku malam tadi semasa ibu solat maghrib.

Usai solat maghrib, ibu mendapatkan aisya yang sedang asyik melukis.Hah?nak tau apa yang dilukisnya?Lihatlah gambar di bawah ;P

Kreatif kan saya?xperlu peralatan lain.Cukup dengan sebatang pen.huhuhu...

Asyik betul dia menconteng

Lihatlah badan saya.Cantik tak?
(budak baru lepas kena marah)
Sebenarnya time tu aisya baru jer lepas dimandikan dan ibu lom pakaikan baju tidur lg.Ingat pas sembahyang baru nak pakaikan.Rupa-rupanya kulit badan dah dijadikan satu alat baru untuk dia melukis.Tak dapat kertas, badan pun jadi yer?Aisya-aisya... bijak betul anak ibu nih.

8 comments:

mrs_zura said...

hihi..comel2...smlm baru bg habib main pen...tp tgn dia kan minimiza tak leh menconteng sgt..sempat conteng perut dia sikit..last2 sy buang pen tuh...

Bicara hati ibu aisya said...

zura :xper zura, pelan-pelan ajar dia.mesti boleh punya.insyaallah.
saya doakan.

ieda said...

haha...tunjuk perasaan ke aisya??

nabila pun suka conteng2 badan macam ni.lepas tu tuduh org lain yg buat..

Yasmin Nabilah.. said...

hehe.."saya nk cantikkan perut saya ibu.."..haha

Kerikil Kehidupan said...

Auww...seksinyerrrr...Abang Iman cakap ek...bukan umi Nanie...hihi...

Bicara hati ibu aisya said...

k.ieda:hahaha..yelah tu agaknya
ina:cantik sangatlah tuh yer.hahaha
k.nani:Alamak, abg.iman intai aisya yek?malu ar.. :P

oli said...

hahahaha...habis perut dia conteng sendiri...jenuh nak cuci!!

Min said...

tomey sungguh! keep writing aisya, bila2, dimana pun jua dan atas apapun sayang... conteng tangan ibu ke... :)